Zoek
hazerug met mosterdsauje
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 hazerugfilets
1 dl wildfond
1 koffielepel confituur
4 koffielepels graantjesmosterd
1 scheut room
peper en zout
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 80gr.
2
Hazeruggen aan beide kanten 2 minuten aanbakken in een braadpan.
3
In een ovenschaal leggen en afdekken met zilver papier. In de oven plaatsen terwijl je de saus maakt.
4
Confituur en mosterd in de braadpan doen, overgieten met de fond en eventjes laten inkoken. Kruiden met zout en peper en de room toevoegen.
5
Lekker met gestoofd witloof en aardappelkroketten.
hazerug met mosterdsauje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
*Hazerug-Bessen/Portsaus*
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Roomkreeftensaus Bij Hazerug
0-10 min -
Bekijk recept
Andalusische Hazerug
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept