hazerug met mosterdsauje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 80gr.
  • 2 Hazeruggen aan beide kanten 2 minuten aanbakken in een braadpan.
  • 3 In een ovenschaal leggen en afdekken met zilver papier. In de oven plaatsen terwijl je de saus maakt.
  • 4 Confituur en mosterd in de braadpan doen, overgieten met de fond en eventjes laten inkoken. Kruiden met zout en peper en de room toevoegen.
  • 5 Lekker met gestoofd witloof en aardappelkroketten.

hazerug met mosterdsauje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


*Hazerug-Bessen/Portsaus*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hazerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Roomkreeftensaus Bij Hazerug
0-10 min -
Bekijk recept
Andalusische Hazerug
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept