Pompoen-kastanjecrème met gerookte eendenborst

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de pompoen doormidden. Haal het vruchtvlees voorzichtig uit de pompoenen en verwijder de pitten. Zorg dat je de schil niet breekt of doet barsten.
  • 2 Pel en snipper de ui. Verhit wat Solo in een pot en stoof de ui. Voeg het pompoenvlees, de tijm en kastanjes toe en overgiet met een bodempje water. Laat 30 minuten koken.
  • 3 Pureer het geheel fijn met een mixer. Voeg de light room, peper en zout toe.
  • 4 Schep deze crème in de pompoenen. Voeg er enkele stukjes gerookte eendenborst aan toe en besprenkel met een beetje notenolie. Werk tot slot af met enkele blaadjes munt en amandelschilfers.

Pompoen-kastanjecrème met gerookte eendenborst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept