Foie gras hapje met peperkoek

1
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het plakje peperkoek in vier gelijke stukjes, vorm naar keuze. Je kan bijvoorbeeld vierkantjes, cirkeltjes of misschien zelfs sterretjes enz. ervan maken.
  • 2 Smeer de foie gras rijkelijk over de plakjes peperkoek.
  • 3 Serveer de bosbessengelei in een apart kommetje, heerlijk om dit er samen bij te eten!
  • 4 Klaar!
  • 5 (heel leuke tip: je kan dit gewoon koud eten, maar wat ook lekker is op koude dagen, is wanneer je dit heel eventjes roostert in de oven!)

Foie gras hapje met peperkoek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept