Gebakken everzwijnfilet

10
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Everzwijnfilets ontvliezen en overtollig vet verwijderen.
  • 2 Gedurende 48 uur in rodewijnmarinade marineren.
  • 3 Everzwijnfilets uit de marinade halen en laten uitlekken.
  • 4 Het vlees met keukenpapier droogdeppen.
  • 5 In een bakpan boter tot hazelnootkleur verhitten.
  • 6 Everzwijnfilets aanbakken.
  • 7 Kruiden met peper en zout.

Gebakken everzwijnfilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet Met Witloof In Ciney-sausje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met witloof in Ciney-sausje
0 min
Bekijk recept
Everzwijnfilet met witloof in Ciney-sausje
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept