SAUS WARME MARINADE VOOR GROOT WILD

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MENG ALLE INGREDIENTEN ( BEHALVE DE LOOK ) EN LAAT DEZE ONGEVEER VIJF MINUTEN KOKEN . VOEG ER DE LOOK AAN TOE EN LAAT DE MARINADE AFKOELEN TOT DIE LAUW IS . LEG HET VLEES IN DE MARINADE EN LAAT EEN DAG EN NACHT OP EEN KOELE PLAATS STAAN . KEER HET VLEES NU EN DAN OM .

SAUS WARME MARINADE VOOR GROOT WILD is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept