Everzwijn met boschampignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de prei in fine reepjes en stoof deze in een eetlepel margarine. Kruid met peper.
  • 2 Bak de everzwijnnootjes in de margarine goudbruin gedurende 5 minuten en kruid met peper. Haal het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Bak de champignons gedurende 2 minuten in dezelfde pan en hou ze eveneens warm.
  • 4 Voeg de wildfond en de cognac toe en roer het aanbaksel los. laat een 5-tal minuten inkoken en bind de saus met het bindmiddel. Voeg de champignons bij de saus.
  • 5 Maak een bedje van de gestoofde prei en serveer hierop de everzwijnnootjes. Overgiet met de champignonsaus. Dit kan geserveerd worden met een aardappel in de schil.

Everzwijn met boschampignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met everzwijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak van everzwijn onder een paddenstoelkorst en een mandje wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept