1 Voeg alle ingrediënten bij het gehakt en werk alles goed door elkaar. Voeg dan de helft van het geklutst eitje toe en werk dat ook door het gehakt. Voeg dan zoveel paneermeel toe, totdat je een mooie homogene stevige massa hebt.
2 Rol worstjes van het gehakt, ter grootte van het gehalveerde deeg. Bestuif het werkblad met wat bloem . Leg steeds een gehalveerd plakje op het werkblad en leg er het gehakt worstje op. Rol het deeg plakje losjes op , "plak" het uiteinde met wat water vast en druk het naadje goed aan. Werk zo alle rolletjes gehakt en deeg plakjes op.
3 Leg een vel pakpapier op de bakplaat en leg er de broodjes op, met het naadje naar beneden.
4 Bestrijk de broodjes met de rest van het geklutst eitje en bak ze in 20 - 25 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven van 200 graden.
5 Serveer er een kommetje ketchup bij, of als je wat meer van pit houdt, roer dan een eetlepel chilisaus door de ketchup. Heerlijk warm borrelhapje, dat bij iedereen in de smaak zal vallen.