Pannenkoeken met gehakt en champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Meng de bloem, de melk, het ei en een snuifje zout tot je een glad beslag krijgt. Vet de pan in met wat boter en bak de pannenkoeken op een matig tot hoog vuur.
  • 3 Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui. Verhit in een ruime koekenpan de olie en fruit de ui 5 min. Bak de champignons al omscheppend 5 min. mee. Pers de teentjes look, voeg toe aan de ui en champignons en bak nog 1 min.
  • 4 Ondertussen bak je het gehakt in een andere pan. Voeg het gehakt daarna samen met de champignons en roer de look erdoor. Laat nog een beetje napruttelen op een laag vuur, terwijl je op smaak brengt met peper en zout.
  • 5 Vul er de pannenkoeken mee, en serveren maar!

Pannenkoeken met gehakt en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept