varkenssatés met pindasaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij 400 gr varkenshaasje in 12 lange, dunne repen en steek in een golvend patroon op een stokje. Kruiden met peper en zout. Doe 2,5 dl kokosmelk in een pannetje en breng tot tegen het kookpunt. Roer er 350gr pindakaas onder. Warm op tot tegen het kookpunt en laat op een laag vuur een kwartier pruttelen. Regelmatig roeren. Voeg 3 geplette knoflookteentjes, 1 el sambal, en een scheutje sojasaus toe. laat de saus nog enkele minuten doorkoken. Grill de satés op een hevig vuur, een paar minuutjes volstaat

varkenssatés met pindasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde varkenssat met pittige pindasaus
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenssate Uit Singapore
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenssate Met Mie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept