gevulde paprikaringen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1: Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de tijm, basilicum, paneermeel, eieren, Parmezaanse kaas, cayennepeper en look door het vlees.
  • 2 Stap 2: Snij de boven- en onderkant van de paprika's weg. Verwijder de zaadjes en snij de paprika's in ringen. Snij de boven-en onderkant in blokjes en meng bij het vlees. Leg de ringen op een met bakpapier beklede plaat.
  • 3 Stap 3: Vul de paprikaringen met het vlees.
  • 4 Stap 4: Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan en bak de ringen langs elke kant goudbruin. Giet er de tomaten uit blik bij en zet 25 minuten in de oven. Bestrooi met de mozzarella en zet nog eens 5 minuten in de oven. Garneer net voor het serveren met de peterselie.

gevulde paprikaringen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paprika-eibloemen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Knapperige pizzapunten met ui, paprika en mozzarella
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pitaburger met avocado & mais-paprikasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamicotartaar met kruidige aardappels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept