Bourgondische gehaktschotel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg de bleekselderij en champignons toe en bak de groenten 3 minuten mee. Schep de tomatenpuree erdoor. Ris de rozemarijnnaaldjes boven de pan van het takje en schenk de wijn erbij. Verwarm nog 2 minuten. Schep het gehakt in de ovenschaal. Bedek het gehakt met de aardappelschijfjes. Leg er de camembert op. Bak de gehaktschotel in de voorverwarmde oven in ca. 25 minuten gaar.

Bourgondische gehaktschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept