Varkenshaasje in de pan met rode wijn

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het vlees op smaak met peper en zout.
  • 2 Smelt de Solo in een pan en laat het vlees gedurende 5 minuten garen.
  • 3 Draai het regelmatig om.
  • 4 Schik het op een voorverwarmde schotel en dek af met aluminiumfolie.
  • 5 Doe de rode wijn in de pan en roer de bakresten los.
  • 6 Voeg de light room toe en roer tot je een gladde saus hebt.
  • 7 Proef na op peper en zout.
  • 8 Verdeel het vlees in plakjes, schik op de borden en lepel er de saus bij.
  • 9 Dien op met beetgaar gekookte groenten.

Varkenshaasje in de pan met rode wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept