Zoek
Gevulde kalfslapjes met witloof
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g kalfslapjes
8 eetlepels Solo
3 eetlepels suiker
zout
8 blaadjes salie
4 stukken witloof
1 ui
peper
100 g Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Stoom het witloof in een bodempje water gedurende 4 minuten.
2
Pel en snipper de ui fijn en laat ze stoven in 4 eetlepels Solo.
3
Leg er het witloof bij en strooi er de suiker over. Breng verder op smaak met peper en zout.
4
Laat op een zacht vuur licht karameliseren.
5
Verdeel de kaas en de salieblaadjes over de lapjes, plooi ze dicht en zet ze met een tandenstoker vast.
6
Bak ze in de rest van de Solo gaar.
Gevulde kalfslapjes met witloof is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept