Zoek
Tagliata van rundvlees op z'n toscaans
2
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zeezout
1 takje salie
3 eetlepels Solo
600 g lendesteak
zwarte peper
1 rozemarijn (takje)
Bertolli extra vergine
1 tijm (takje)
50 g geroosterde pijnboompitten
200 g notensla (roquette )
250 g sla (gemengde sla van het seizoen)
4 takjes basilicum
azijn
zout
balsamico azijn
peper
1 sjalot (fijngesnipperd)
50 g parmezaankrullen
Bereiding
1
Wrijf de steak in met zeezout en peper.
2
Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op matig vuur garen.
3
Bak dan het vlees op hevig vuur gedurenden 6 minuten.
4
Draai het regelmatig om op het kruidenbedje.
5
Meng de salades met de basilicumblaadjes en de pijnappelpitten.
6
Leg op elk bord een metalen ring en druk daarin voorzichtig het slamengsel.
7
Verwijder de ringen. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en giet die over de sla.
8
Snij de steak in fijne reepjes en drapeer de reepjes rond de sla.
9
Werk af met de parmezaankrullen en druppel er balsamico over.
Tagliata van rundvlees op z'n toscaans is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Witlofschotel met kaassaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kip en broccoli
25 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met varkensreepjes
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk tagliata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept