Varkenslapje met Oud-Brugge

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg op elk varkenslapje een sneetje Oud-Brugge kaas en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Leg hierop een appelkwartje en rol het vlees op.
  • 3 Maak de rolletjes vast door er een cocktailprikker door te steken.
  • 4 Dompel de rolletjes in het opgeklopt eiwit en rol ze vervolgens door het paneermeel.
  • 5 Kook ondertussen de aardappelen gaar in gezouten water.
  • 6 Bak de rolletjes goed bruin in de Solo en haal ze uit de pan.
  • 7 Los in dezelfde pan de appelsiroop op in de braadjus en voeg indien nodig nog een eetlepel water toe.
  • 8 Schik de gebakken rolletjes op een schotel, garneer met veldsla en schik er de aardappelen rond.
  • 9 Giet ten slotte een beetje saus langs de rolletjes.

Varkenslapje met Oud-Brugge is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergerolletjes met gekookte ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzel met Oud Brugge met verse vijgen en Royal Gala
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met Oud-Brugge
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofsalade met appel en Brugge Oud
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerd varkenslapje met geroosterde maïs
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapje In Currysaus Met Peer
10-20 min -
Bekijk recept
Varkenslapje Met Kastanje Champignons
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept