Gebakken kalfsfilet met kruidenkorst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarmde oven voor op 190°.
  • 2 Snij de ham in stukjes. Rooster de pijnboompitten en hak ze fijn. Meng de pijnboompitten, de ham, de peterselie en het broodkruim met 1 eetlepel Solo.
  • 3 Verwarm wat Solo in een braadpan. Schroei het vlees dicht in de braadpan.
  • 4 Bedek het vlees met het kruidenmengsel en plaats dit in een ovenschotel. Laat het vlees zachtjes gaar worden in de oven.
  • 5 Hoe lang dit duurt, hangt af van de dikte van het vlees.
  • 6 Blus de braadpan met de kalfsjus en de Porto en laat dit inkoken tot een licht gebonden saus. Breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Frituur de kroketten.
  • 8 Schik het vlees op een bord , leg er een paar kroketjes bij en overgiet het vlees met de saus.
  • 9 Werk af met een takje peterselie.

Gebakken kalfsfilet met kruidenkorst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept