Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olijfolie kort en los er het vleesbouillonblokje in op. Strijk er de ribstukken mee in en strooi er de gebroken peper over. Gaar de ribstukken in een voorverwarmde oven van 190° gedurende minstens een half uur.
  • 2 Kook intussen de rijst in ruim water met de groentebouillon. Spoel de sla en snijd de tomaten in gelijke delen. Schik de ribstukken in grote borden, schik de rijst ernaast en garneer met sla en tomaten. Sprenkel ter afwerking wat slasaus over de groenten.

Ribbetjes met wilde rijst en een zomerse salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zachte spareribs met sinaasappel en avocadodip
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde ribbetjes met marinade spicy Tex-Mex
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde ribbetjes met marinade van sinaasappel-whisky
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde ribbetjes met Thaïse marinade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept