Kalfsworst met erwten en wortelen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortelen in blokjes. Stoof de ui glazig in de helft van de Solo, voeg de wortelen toe en giet er een flinke scheut water bij. Laat dit een 10-tal minuten stoven en doe er dan de erwten bij. Laat dit opnieuw een klein kwartier stoven, ditmaal met het bouillonblokje en de kruiden erbij.
  • 2 Kook intussen de geschilde aardappelen.
  • 3 Bak de worsten in de resterende Solo op een matig vuur. Haal de worsten uit de pan en voeg ze bij de groenten. Giet het vet weg en blus de pan met een scheut water. Laat het geheel even doorkoken en voeg alles bij de stoofpot.
  • 4 Serveer het gerecht in warme borden en schik er de aardappelen naast.

Kalfsworst met erwten en wortelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antwerpse vleessalade
0 min
Bekijk recept
Duitse Worstsalade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Worstsalade Uit Bremen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse worst met madeira
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept