Varkensmedaillons met scampi

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen, de zoete aardappel en de aardperen in fijne schijfjes.
  • 2 Bak ze 2 minuten op 140° in Solo Frituurvet. Leg ze op een schotel bedekt met absorberend papier.
  • 3 Droog de chips daarna gedurende 10 minuten in een op 100° voorverwarmde oven tot ze knapperig zijn.
  • 4 Kruid het vlees met peper en zout. Doe 4 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, schroei het vlees aan alle kanten dicht en gaar het daarna in een op 200° voorverwarmde oven.
  • 5 Gaar de scampi's in 2 eetlepels Solo Vloeibaar en houd ze warm.
  • 6 Leg de varkensmedaillons op de borden, samen met enkele gebakken scampi's en werk af met de groentenchips.

Varkensmedaillons met scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons met appels en pastinaakpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept