Tajine van lamsvlees en lentegroenten

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in grove stukken. Pel de ui en snij hem in dunne schijfjes.
  • 2 Snij de knoflookteentjes in plakjes.
  • 3 Maak de worteltjes schoon en snij ze schuin in stukken van 2 cm.
  • 4 Halveer de suikererwten en snij de tomaten in stukjes.
  • 5 Kruid het vlees naar smaak met de shoarmakruiden, kaneel, peper en zout.
  • 6 Schep de Solo en de groenten erdoor.
  • 7 Voeg 3 eetlepels water toe.
  • 8 Zet het deksel op de tajine en laat het vlees in 45-60 minuten gaar worden op een zacht vuurtje.
  • 9 Schep het gerecht regelmatig om. 1
  • 0 Proef de tajine op smaak en kruid bij met zout en peper.

Tajine van lamsvlees en lentegroenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept