chili con carne

6
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een grote pan en bak het gehakt in olijolie tot het kruimelig wordt. Giet de bouillon in een grote kookpot en voeg er het gehakt aan toe. Snij de uien fijn en bak ze glazig in een pan. Voeg er de tomatenpuree bij en laat even sudderen. Voeg de uien en de tomatenpuree bij het gehakt. Snij de knoflook, de spaanse pepers en de ontvelde tomaten fijn en voeg toe aan de rest. Laat alles zo'n 45 minuten koken op een zacht vuurtje. Laat de bonen goed uitdruipen en kook ze eventjes mee met de rest. Breng het geheel op smaak met peper, zout en chili. Serveer met brood of rijst.

chili con carne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept