1 Verwijder de hoofdnerf van de spinazie en was hem zorgvuldig. Stoof de uitjes in wat Solo en voeg er de spekblokjes, look en pijnboompitten aan toe. Roer alles goed door elkaar tot de pijnboompitten mooi bruin zijn en de spekjes krokant, voeg er dan de spinazie aan toe en laat zachtjes gaar stoven. Doe de bloem in een kom en voeg er met kleine beetjes Leffe aan toe tot je en mooi glad deeg krijgt, kruid af met peper en zout. Dompel de champignons in het beignetdeeg en bak ze krokant in de friteuse. Steek ze daarna op een spiesje. Bak het vlees in een hete pan met wat Solo zodat het mooi korst en sappig binnenin is. Haal het vlees uit de pan en wikkel het in aluminiumfolie zodat het even kan rusten. Blus de pan met de bruine fond en de Leffe, voeg er ook de Luikse siroop aan toe en laat de saus inkoken. Werk af met een klontje Solo. Dresseer eerst de spinazie met daarop het varkensvlees. Laat de spies leunen tegen het vlees en napeer met saus.