1 Prik de kruidnagels in de varkensfilet. Snij het vlees lichtjes in tot op 1 cm en schuif er een salieblaadje in. Bestrooi met zout en peper en laat het vlees in 50 gr warme boter gedurende ongeveer 10 min aan alle kanten goudbruin worden. Zet een deksel op de pot en laat alles 25 min braden op een middelhoog vuur. Rol de filet in een dubbele laag aluminiumfolie en laat 10 min rusten.
2 Blus ondertussen de kooksappen met 15 cl warm water en laat het geheel gedurende 5 min zachtjes inkoken. Giet de saus door een fijne zeef, vang ze op in de kookpot en voeg de rest van de boter en de suiker toe. Schil en ontpit de perziken en snij ze in blokjes. Pocheer de stukken perzik in de saus gedurende 5 min en houd ze warm. Snij de filet in dunne sneetjes en leg ze in de kookpot tot ze opgewarme zijn. Dit duurt ongeveer 3 min. Schik het vlees samen met perzikstukken op een verwarmde schotel. Dien het gerecht op met aardappelkroketten