Zoek
Gevulde aubergines met kruidig gehakt en Comté
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g gemengd gehakt
40 g Solo
1 ui, gesnipperd
1 ei
2 eetlepels paneermeel
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels peterselie, gehakt
kleine rode pepertjes, gehakt (naar believen)
2 grote aubergines
4 dl tomatensaus
8 eetlepels gemalen Comté
Bereiding
1
Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de knoflook, de peterselie en de rode pepertjes.
2
Bak het mengsel in de Solo kort in de pan. Snij de aubergines overlangs door en haal het vruchtvlees er gedeeltelijk uit.
3
Vul de auberines met het gehakt en overgiet met de tomatensaus.
4
Bestrooi met de gemalen Comté.
5
Zet de aubergines een half uur in een oven op 180°C.
6
Dien op verwarmde borden op en werk af met een takje groen.
Gevulde aubergines met kruidig gehakt en Comté is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept