Zoek
Roquefortsaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr roquefortkaas
25 cl room
1 koffielepel mosterdsaus (optioneel)
1 busseltje bieslook
1 mespuntje cayennepeper
paprikapoeder
2 el cognac
Bereiding
1
We verbrokkelen de kaas in kleine stukjes en smelten hem in een steelpannetje op een laag vuur.
2
Vervolgens voegen we de cognac en de room toe en kruiden met wat cayennepeper en paprikapoeder.
3
Indien we mosterdsaus willen gebruiken voegen we deze nu toe.
4
We werken af met paprikapoeder en fijngehakte steeltjes bieslook.
Roquefortsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tortelloni met roquefortsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Tortelloni met roquefortsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept