Roquefortsaus

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We verbrokkelen de kaas in kleine stukjes en smelten hem in een steelpannetje op een laag vuur.
  • 2 Vervolgens voegen we de cognac en de room toe en kruiden met wat cayennepeper en paprikapoeder.
  • 3 Indien we mosterdsaus willen gebruiken voegen we deze nu toe.
  • 4 We werken af met paprikapoeder en fijngehakte steeltjes bieslook.

Roquefortsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept