Kotelet in kruidig jasje

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Strijk de koteletten aan beide zijden in met mosterd
  • 3 Kruid ze met wat tijm en omwikkel ze volledig met de sneetjes gerookt spek
  • 4 Snij de champignons in vier
  • 5
    Voorbereiding
  • 6 Verhit de kruidenboter in een zeer ruime pan. Leg de koteletten in de pan en strooi er de chamignons rond. Laat 3 à 5 min bakken, keer het vlees om en laat nog 3 à 5 min bakken. Leg er de laatste 2 min een aluminiumfolie losjes over zodat het vlees goed gaar wordt zonder uit te drogen.
  • 7 Dien op met aardappelpuree en witloof

Kotelet in kruidig jasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept