Lamsfilet met pittige tijmsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui, pel, ontpit en snijd de tomaat in dobbelsteentjes. Doe het water en de wijn in een steelpannetje en voeg de ui, de tomaat, de mosterd en 2 tabletten knorr kruiden bouquet provençale toe en roer tot de tabletten opgelost zijn. Laat gedurende 15 min gaar sudderen. Zeef de saus en bind met maizena roux minute bruin. Bak de lamsfilet rosé, leg deze op een bord en nappeer met de saus

Lamsfilet met pittige tijmsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept