Italiaanse koteletten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vetrandjes van de koteletten af. Doe de olie in de wok, leg de koteletten erin en bak ze ongeveer 2 min aan elke kant. Haal ze uit de pan en doe ze op een bord. Pel en snipper de ui en bak hem onder voortdurend roeren glazig. Pel de look, plet de tenen en voeg ze samen met de rozemarijn, de citroenschil en de chilipepers toe. Laat dit, onder voortdurend roeren circa 1 min gaar worden. Zet het vuur lager en doe de koteletten weer in de pan. Voeg de bouillon en de tomaten toe. Laat op middel hoog vuur 10 tot 15 min koken toe de koteletten gaar zijn en de saus licht ingedikt is. Neem de pan van het vuur en breng op smaak

Italiaanse koteletten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse lamskoteletten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept