Zoek
Kalfsvlees Hannelore
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
stuk kalfsvlees (200 gr per persoon)
kruiden
boter
2 fijngesneden uien
fijngesneden chamignons
citroensap
droge witte wijn
room
150 gr garnalen
8 sneetjes kaas
witloofstronkjes gestoofd
Bereiding
1
Het vlees in boter braden in de oven - kruiden
2
In een kookpan de ui laten kleuren, champignons toevoegen, alsook peper, zout en citroensap; Laten gaar stoven
3
Het geheel blussen met witte wijn, gedeeltelijk laten uitkoken en afwerken met room
4
Garnalen toevoegen en op smaak brengen
5
Vlees snijden en schikken, overgieten met saus, leg de sneetjes kaas erover en laat in de oven gratineren
6
Schotel afwerken met de gestoofde witloofstronkjes
7
Opdienen met aardappelpuree
Kalfsvlees Hannelore is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept