Kalfsvlees Hannelore

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het vlees in boter braden in de oven - kruiden
  • 2 In een kookpan de ui laten kleuren, champignons toevoegen, alsook peper, zout en citroensap; Laten gaar stoven
  • 3 Het geheel blussen met witte wijn, gedeeltelijk laten uitkoken en afwerken met room
  • 4 Garnalen toevoegen en op smaak brengen
  • 5 Vlees snijden en schikken, overgieten met saus, leg de sneetjes kaas erover en laat in de oven gratineren
  • 6 Schotel afwerken met de gestoofde witloofstronkjes
  • 7 Opdienen met aardappelpuree

Kalfsvlees Hannelore is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept