Medaillons van varkenshaasje met verse tomaten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De medaillons bakken in boter. In hetzelfde braadvet bruine suiker even carameliseren met een paar koffielepels frambozenazijn. Uiringen en tomatenplakken in de caramel opwarmen.
  • 2 Afwerken met room, bewerkte boter en lamskruiden

Medaillons van varkenshaasje met verse tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept