Varkensgebraad op Normandische wijze

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het gebraad inwrijven met peper en zout en in de hete boter korsten, flamberen met calvados. Het vlees uit de pot halen en de appelschijven licht stoven (moeten nog krakend zijn). De appelschijven uithalen. Het vlees terug in de pot leggen en overgieten met witte wijn en appelsap. 40 min laten gaarstoven. Het vlees uitnemen en warm houden. De room bij het braadvocht voegen en nog eens flink laten doorkoken onder voortdurend roeren, eventueel binden met roux. Het vlees in schijven op een schotel schikken met daarrond de appelschijven. De saus apart serveren.

Varkensgebraad op Normandische wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept