Kalkoengebraad met echalottesaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het gebraad kruiden met peper en zout en in de oven gaarbraden bij een temperatuur van 180°C (oven voorverwarmen). Ondertussen de sjalotjes in de boter aanfruiten, een gedeelte van het braadvocht bijgieten met de witte wijn en de room, nog eens flink doorkoken, eventueel binden. De saus over het vlees gieten.

Kalkoengebraad met echalottesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept