Konijn zoet-zuur

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de stukken konijn kort bakken in de hete boter, kruid met peper en zout. Ondertussen de sjalotjes stoven met het bouillonblokje en een weinig water, de honing, de frambozenazijn en de tomatenpuree bijvoegen, hierin de stukken konijn laten garen.
  • 2 Een weinig sherry of porto bij de saus voegen, nog even doorkoken en opdienen
  • 3 Groenten als witloof, worteltjes, venkel enz passen hier uitstekend bij
  • 4 Serveer ook enkele aardappelbolletjes

Konijn zoet-zuur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept