Gestoofd konijn uit Dyon

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De konijn in de bloem wentelen en kruiden met peper en zout. Laat de olie en boter goudgeel worden en bak hierin de stukken konijn. Voeg er de gehakte sjalot aan toe, overgiet met de witte wijn en de kippebouillon. Laat zachtjes stoven tot het vlees gaar is. Neem de stukken konijn uit het vocht en houd ze warm. Los de mosterd op in het braadvocht en voeg er de room bij, meng alles goed door mekaar en laat indikken. Breng op smaak en voeg er eventueel nog mosterd aan toe indien niet sterk genoeg.
  • 2 Dien op met gebakken appelschijven voor de liefhebbers van zoet of gestoofde wortelen. Kroketten of fijne frietjes

Gestoofd konijn uit Dyon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm uit de oven met venkelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandrijnen Vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Vinaigrette Dressing:
0 min
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept