Konijn uit Deinze

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het konijn in boter en olie bruinen, kruiden met peper en zout, bouillonblokje en water toevoegen en laten gaar stoven op een zacht vuur.
  • 2 Voor de saus : de citroenen zeer fijn schillen, de schillen 5 min koken in water met konfituur en suiker. 10 min laten koken. De schillen in fijne reepjes snijden. Het kookvocht verwijderen en herbeginnen. Als het konijn gaar is, uitnemen en warm houden, de room aan het kookvocht toevoegen en laten uitkoken, eventueel binden met boter-bloem, op smaak brengen met een weinig citroensap.
  • 3 De reepjes citroenschil aan de saus toevoegen en opdienen

Konijn uit Deinze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept