Stoofschotel van konijn

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De konijnebillen kruiden met peper en zout en in de bloem wentelen. Boter en olie bruinen en hierin de zilveruitjes bakken, uithalen en de stukken konijn bakken, de uitjes terug toevoegen alsook de geperste look, peterselie, tijm, bieslook, witte wijn en de bouillon tot het vlees onderstaat. Op een zacht vuurtje gaarstoven. Als het vlees gaar is uit de pot nemen, en de saus verrijken met de room. Opgelet het wordt geen roomsaus. Eventueel binden met boter-bloemmengsel. De boterhammen roosteren en in 4 snijden. De champignons in de hete boter bakken, samen met nog een teentje geperste look (niet noodzakekelijk maar het is smakelijker), peper en zout

Stoofschotel van konijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept