Kotelet met olijven

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel gedurende 5 min. de groene olijven in kokend water, giet af en spoel met koud water. Spoel de zwarte olijven af in koud water. Verwijder de pitten en snij in schijfjes.
  • 2 Borstel de champignons schoon en snij in schijfjes, bak ze in wat olijfolijf, kruiden met peper. Zet een pan op het vuur en verwarm de olijfolie, voeg wat solo toe en bak de gekruide koteletten aan beide zijde mooi bruin, overgiet (arroser) regelmatig met het braadvocht. doe de koteletten uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Giet braadvocht weg, doe de witte wijn in de pan en laat het aanbaksel al roerend loskoken, laat enkele minuten inkoken. Doe wat sausbinder of beurre manie bij de wijn en laat indikken, voeg de olijven en champignons toe.
  • 4 Saus over de koteletten doen en serveren met ratatouille en rijst, of....

Kotelet met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept