Zoek
konijn met krieken
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kg konijn
25 cl kriekbier
1 bokaal krieken
400 ml wildfond
1 ajuin
2 eetl boter
2 eetl bloem
1 takje tijm
1 blad laurier
3 jeneverbessen
peper
zout
Bereiding
1
maak dit recept een dag op voorhand
2
bak het konijn in de hete boter
3
kruid het konijn met peper en zout
4
als het konijn bruin gebakken is kan je dit in een pot doen om te sudderen
5
het vlees bestrooien met de bloem en de gesnipperde ajuin toevoegen
6
giet er de wildfond, het kriekbier en het sap van de krieken bij
7
voeg er de tijm en laurierblad en de geplette jeneverbessenook bij
8
dek de pan af en laat ongeveer 1,5 uur sudderen
9
op het einde de krieken bij doen1
0
indien u wenst kan u de volgende dag de saus nog binden
konijn met krieken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kriekensoep met rode wijn en gember
35 min
Bekijk recept
Ijsthee met krieken en tequila
Snack
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept