stoverij op grootmoeders wijze

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een goeie klont boter laat die bruinen en voeg vlees toe.
  • 2 Goed bruinen,daarna de uien in grote stukken,kruiden peper zout,mee laten bruinen.
  • 3 Daarna mostard boullion blokje laurier suiker bijdoen.
  • 4 Daarna overgieten met de trappist en laat zachtjes gedurende ongeveer 2 uur gaar worden.
  • 5 Als het bier teveel verdampt nog beetje bijdoen .Op het laatste de saus binden met maizena.
  • 6 Indien U in bezit bent van een snelkoker is dit klaar op half uurtje.
  • 7 Smakelijk

stoverij op grootmoeders wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept