Vlaamse karbonaden

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ajuinen aanstoven op een zacht vuurtje - ondertussen het stoofvlees dichtschroeien met ongeveer 150 gr boter - na het dichtschroeien onmiddellijk blussen met 1 flesje BRUINE LEFFE en kruiden met de gemixte kruidenmengeling (vlaamse karbonadenmengeling) - alles zachtjes laten garen gedurende 60 minuten en een kwartier voor tijd de peperkoek en de bruine kasonade toevoegen aan het gerecht om te binden en smaak te geven.

Vlaamse karbonaden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy ribkarbonade met mangochutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met paprikamix
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonaden Vera Cruz
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept