Dim-Sum met gehakt en garnalen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 * Snij met de punt van een scherp mes rondjes uit de wontonvelletjes. Hak de garnalen en paddestoelen en meng ze door elkaar, vermeng met het gehakt, alsook het eiwit, sojasaus, suiker, peper, maïszetmeel, sesamolie en zout.
  • 2 * Hou de velletjes in de palm van een hand en vorm er met de vingers een buideltje van. Stop er een beetje van de vulling in en leg daarop een beetje fijngehakte wortel. Vouw de bovenkant dicht en plat het buideltje aan de onderkant wat af. Bestrijk de inzet van de stoom-pan of stoommandje met olie, zet er de dim-sum in en laat ze 15 minu-ten stomen.

Dim-Sum met gehakt en garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept