Indische worstenbroodjes

8
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 * Laat diepvriesdeeg ontdooien, verwarm de oven voor op 210°C en leg bakpapier op de bakplaat. Rol het deeg lichtjes uit tot rechthoekjes, Hak de selder fijn en laat de maïs uitlekken. Maak het gehakt aan met het ei en het paneermeel.
  • 2 * Voeg er de selder, maïs, nasikruiden, ketjap en sambal aan toe en kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel het in 8 porties en maak er worsten van, die evenlang zijn als de deegplakjes en rol ze door wat bloem.
  • 3 * Strijk de randen van het deeg in met water, leg op elk plakje een gehaktworst, klap het deeg dubbel en druk de randen goed aan. Snij elk pakketje in 3 gelijke stukken, leg ze op de bakplaat en doreer ze met het losgeklopte eigeel. Bak de worstenbroodjes 20 à 25 minuten.

Indische worstenbroodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept