Rood op bomma's wijze

8
240 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het water in de kookpot en voeg de varkenspoten, runds- en varkensstoofvlees erbij.
  • 2 Dit kruiden met peper en zout en laten koken tot het gaar is. (ongeveer één uur, net voor het kookpunt het mengsel afschuimen)
  • 3 Na de gaartijd het vlees uit de kookpot nemen en het vlees kleiner snijden tot hapklare brokken. (De varkenspoten mogen weggedaan worden.)
  • 4 Na het klein maken terug in de kookpot doen, de klein gesneden ajuin toevoegen samen met de gehaktballetjes en de gezeefde tomaten(gemaakt van het gemengd gehakt, balletjes gemaakt zonder bij te kruiden).
  • 5 Dit geheel minimum 1,5 à 2h laten koken en bijkruiden naar smaak.
  • 6 Hierna kan naar wens worden bij gekruid of gebonden.

Rood op bomma's wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept