Bladerdeeg met gehakt

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak het gehakt gaar, doe er de paprika en de ui bij, laat deze 5 min bakken, doe dan de koriander erbij, zout doe je er pas bij als je de pasta saus erbij hebt gedaan, dan moet je zelf even nog proeven of er nog zout bij moet of niet
  • 2 Als alles gaar is, doe je er de helft van de pasta saus bij en laat je dit 5 min met elkaar intrekken, van het vuur halen en laten afkoelen, als er teveel vocht in zit, deze eerst af laten lekken in een vergiet
  • 3 Dan als het bladerdeeg is ontdooit, vul je deze met het gehakt, de oven inmiddels 10 min voorverwarmen op 200 graden en als je alle bladerdeeg hebt gevuld, vet je een ovenschaal in met olie enleg je de gevulde bladerdeeg erop.
  • 4 Bestrijk deze met eigeel en doe er iets maanzaad over, laat ze in de oven op 200 graden totdat ze goudbruin zijn (dus goed in de gaten houden)
  • 5 Dit is een heerlijk licht gerecht bij de koffie of thee, wijzelf eten dit bij de soep

Bladerdeeg met gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept