1 bak het gehakt gaar, doe er de paprika en de ui bij, laat deze 5 min bakken, doe dan de koriander erbij, zout doe je er pas bij als je de pasta saus erbij hebt gedaan, dan moet je zelf even nog proeven of er nog zout bij moet of niet
2 Als alles gaar is, doe je er de helft van de pasta saus bij en laat je dit 5 min met elkaar intrekken, van het vuur halen en laten afkoelen, als er teveel vocht in zit, deze eerst af laten lekken in een vergiet
3 Dan als het bladerdeeg is ontdooit, vul je deze met het gehakt, de oven inmiddels 10 min voorverwarmen op 200 graden en als je alle bladerdeeg hebt gevuld, vet je een ovenschaal in met olie enleg je de gevulde bladerdeeg erop.
4 Bestrijk deze met eigeel en doe er iets maanzaad over, laat ze in de oven op 200 graden totdat ze goudbruin zijn (dus goed in de gaten houden)
5 Dit is een heerlijk licht gerecht bij de koffie of thee, wijzelf eten dit bij de soep