Bruschetta met gehakt

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel het stokbrood in 12 sneetjes. Meng de boter met de mosterd. Bestrijk de sneetjes met de mosterdboter. Schep er een portie gehakt op. Bestrooi met gemalen kaas en zet de toost 4 à 5 min onder de grill, tot het gehakt gaar, en de kaas gesmolten is.
  • 2 pel intussen de sjalotjes en snij ze in fijne ringetjes.
  • 3 Spoel de kerstomaten en halveer ze.
  • 4 Laat de kappertjes uitlekken.
  • 5 Schik de groenten op de warme toost en serveer meteen
  • 6 U kunt dit gerecht bijvoorbeeld ook klaar maken met lookboter of kruidenboter
  • 7 In plaats van de gemalen kaas, kunt u er ook een schijfje mozzarella op leggen

Bruschetta met gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept