Lamsfilet

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Pel de knoflookteentjes en verdeel in 4 partjes. Laat de lamsfilets oppervlakkig ontdooien, maak telkens 2 inkepingen en duw er een knoflookpartje in.
  • 2
    - Meng de tijm met peper en zout en wrijf er de lamsfilets mee in.
  • 3 -Smelt ondertussen 2 el boter in een braadpan. Bak de gekruide lamsfilets aan beide kanten aan op middelmatig vuur. Schik in een ovenschotel.
  • 4
    - Zet de schotel met vlees in een op 200°C voorverwarmde oven en laat het vlees ongeveer 10 min. bakken, naar smaak en dikte.
  • 5 (Colruyt Lekker Feesten, 66)

Lamsfilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept