Varkenshaasje met shiikakes en truffelolie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad het varkenshaasje rondom aan in solo, kruiden met pezo. Voeg de sjalotten toe en laat even meestoven. Voeg de shiitakes en de gehakte peterselie toe. Afkruiden met pezo. Temper het vuur zodra de shiitakes gekleurd zijn, voeg 1 dl room en een borrelglaasje sherry toe. Laat onder deksel nog 15 minuten garen. Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water, giet af en sprenkel er wat truffelolie over. Haal het vlees uit de pan en laat onder alluminiumfolie minstens 5 minuten rusten. Snij het vlees in plakken. Doe de pappardelle bij de shiitakes en roer voorzichtig om. Serveer de pasta met de plakken varkenshaasje en werk af met een takje bladpeterselie.

Varkenshaasje met shiikakes en truffelolie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept