Gehakttaart met champignons

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - schik het bladerdeeg in een taartvorm, duw goed aan en prik met een vork gaatjes in het deeg, bedek met een laagje paneermeel
  • 2
    - kook de aardappelen gaar, duw door de roerzeef en maak er puree van door 1 dl room toe te voegen en te kruiden met peper, zout en nootmuskaat
  • 3
    - pel de sjalotten en snipper fijn, fruit aan, doe er de tomatenblokjesbij
  • 4
    - reinig de champignons en snij in stukjes, bak de champignons apart in een pan met een klontje boter, kruid alles met peper en zout
  • 5
    - doe het gehakt in een pan en laat rul bakken
  • 6
    - schep een laagje puree op het bladerdeeg, schik hierboven een laagje rul gebakken gehakt, daarboven de champignons en giet de tomatensaus erover
  • 7
    - bestrooi met de gratinkaas en de parmezaan
  • 8
    - bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 min
  • 9 Lekker met een slaatje

Gehakttaart met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakttaart met nasikruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool-gehakttaart met appel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehakttaart (boboti)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept