- schik het bladerdeeg in een taartvorm, duw goed aan en prik met een vork gaatjes in het deeg, bedek met een laagje paneermeel"},{"@type":"HowToStep","text":"2. - kook de aardappelen gaar, duw door de roerzeef en maak er puree van door 1 dl room toe te voegen en te kruiden met peper, zout en nootmuskaat"},{"@type":"HowToStep","text":"3. - pel de sjalotten en snipper fijn, fruit aan, doe er de tomatenblokjesbij"},{"@type":"HowToStep","text":"4. - reinig de champignons en snij in stukjes, bak de champignons apart in een pan met een klontje boter, kruid alles met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"5. - doe het gehakt in een pan en laat rul bakken"},{"@type":"HowToStep","text":"6. - schep een laagje puree op het bladerdeeg, schik hierboven een laagje rul gebakken gehakt, daarboven de champignons en giet de tomatensaus erover"},{"@type":"HowToStep","text":"7. - bestrooi met de gratinkaas en de parmezaan"},{"@type":"HowToStep","text":"8. - bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 min"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Lekker met een slaatje"}],"recipeYield":"4 "}