Witlooftaart met ham en kruidenkaas
0 sterren op basis van 0 stem(men)
- verwarm de oven voor op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- stoof het witloof aan in boter, kruid met peper en zout en dek de pan af, laat op een zacht vuur veder garen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- bedek een taartvorm met het bladerdeeg, prik met een vork enkele gaatjes in het deeg en bestrooi met couscous"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- klop de eieren los met de room en de melk, roer er de kruidenkaas en peterselie door en breng op smaak met cayennepeper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- schik het witloof in de taartvorm, bestrooi met de hamreepjes en overgiet met het eimengsel,bestrooi met gemalen kaas en bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven gedurende 40 min"}],"recipeYield":"4 "}