Witlooftaart met ham en kruidenkaas

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - verwarm de oven voor op 180°C
  • 2
    - stoof het witloof aan in boter, kruid met peper en zout en dek de pan af, laat op een zacht vuur veder garen
  • 3
    - bedek een taartvorm met het bladerdeeg, prik met een vork enkele gaatjes in het deeg en bestrooi met couscous
  • 4
    - klop de eieren los met de room en de melk, roer er de kruidenkaas en peterselie door en breng op smaak met cayennepeper en zout
  • 5
    - schik het witloof in de taartvorm, bestrooi met de hamreepjes en overgiet met het eimengsel,bestrooi met gemalen kaas en bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven gedurende 40 min

Witlooftaart met ham en kruidenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Brabantse witlooftaart
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witlooftaart
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant met witlooftaart en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlooftaart
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept