Gehakt met krakend jasje

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het kalfsgehakt aan met een ei, losgeklopt met de room en maak het lekker pittig met worcestershiresauce muskaatnoot, peper en zout.
  • 2 Maak er een broodje van en bak het rondom aan in olie of boter. Laat 15 min. verder garen in de oven op 175°C.
  • 3 Rol het als het wat afgekoeld is, in dun uitgerold kruimeldeeg.
  • 4 Maak het pakketje goed dicht, las de naden met eierdooier en bestrijk ook de bovenkant met losgeklopt ei. Zet de koek nog 15 tot 20 min. in de oven op 220°C of tot het deegjasje mooi bruin is.

Gehakt met krakend jasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept